AANKOOP & VERKOOP VAN VASTGOED MET ZEKERHEID

Of u nu vastgoed wilt aankopen of verkopen: het is spannend. En ook best lastig. Wat is de juiste prijs? Onder welke voorwaarden? Wanneer hakken we de knoop door? Laat u bijstaan door de Zwaluw Groep. Dan weet zeker dat u de beste overeenkomst sluit. Voor nu én later.

Aankoop
Wanneer weet u zeker dat een gebouw uw gedroomde investeringsobject is? Misschien vergt het meer onderhoud dan u dacht. Of moet/wilt u eerst verbouwen. Het totaalplaatje kan dan een stuk minder aantrekkelijk blijken. Advies van een ervaren specialist maakt het verschil tussen succes en fiasco. Wij kunnen u van A tot Z persoonlijk ondersteunen.

Verkoop
Bij verkoop is het vooral de kunst om die ene, ideale koper te vinden. Wij zetten ons unieke netwerk voor u in. Particuliere beleggers, zakelijke kopers, investeringsgroepen en andere vastgoedpartijen: wij bereiken vele geïnteresseerden voor uw woning of bedrijfsruimte. De Zwaluw Groep gaat voor vlotte verkoop tegen de beste prijs.

Onafhankelijk
De Zwaluw Groep komt maximaal voor u op, maar wij zijn geen makelaar. Wij hebben ook niet direct baat bij de verkoop of aankoop van een object. Bij ons staat úw belang voorop. Wij ondersteunen u van begin tot eind, maar blijven altijd objectief en onafhankelijk. Hierdoor blijft de vastgoedwaarde iets zakelijks. Wij behoeden u voor emotionele beslissingen die u duur kunnen komen te staan.

“ONS DOEL IS DAT U ER FINANCIEEL ZO GUNSTIG MOGELIJK UITKOMT”

Uw mogelijkheden centraal
Bij aankoop gaan wij mee met bezichtigingen, bij verkoop begeleiden wij deze juist voor u. Wanneer u wilt aankopen, let u vooral op gevoel, smaak en comfort. Wij richten ons op de technische en bouwkundige staat van het pand. Wij denken én rekenen met u mee qua verbouw- of renovatiemogelijkheden. U begint goed voorbereid aan de onderhandelingen.

Onderhandelingen
De Zwaluw Groep heeft jarenlange ervaring en een schat aan kennis. Met effectieve onderhandelingstechnieken kunnen wij letterlijk waarde aan uw toekomstplannen toevoegen. Ons doel is dat u er financieel zo gunstig mogelijk uitkomt. Deze begeleiding leidt tot maximaal voordeel, rust en overzicht.

Vrijblijvende intake
Voordat u gaat samenwerken met een aan- of verkoopbegeleider, wilt u natuurlijk weten dat het klikt en waar u aan toe bent. Daarom nodigen wij u graag uit voor een investeringsgesprek, gratis en vrijblijvend. Gaan we met elkaar verder, dan krijgt u een vast contactpersoon. Wij houden van direct en persoonlijk contact.

WILT U ZEKERHEID OVER UW AAN- OF VERKOOP?

Neem dan contact op met de Zwaluw Groep.

PROJECTEN AANKOOP & VERKOOP VASTGOED

Deel dit