VASTGOED ONTWIKKELEN MET DURF EN CREATIVITEIT

Vastgoed ontwikkelen met durf en creativiteit, dát is waar wij goed in zijn. Van agrarische grond naar woningen, van bouwkavel tot complete woonwijk: de Zwaluw Groep plaatst een project altijd in een breder perspectief. Uiteraard met volop oog voor duurzaamheid, van marktverkenning tot sleutelklare oplevering.

Als projectontwikkelaar zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om plekken aangenamer en duurzamer te maken. Of dit nu gerede bouwgrond is of agrarische grond die moet worden omgezet naar een woonbestemming. Dit doen wij op eigen risico en/of samen met andere partijen, zoals collega-ontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten en private investeerders.

Uw voordelen
De Zwaluw Groep kan het volledige traject voor u uitvoeren. Dit komt door onze kennis van de vastgoedmarkt, jarenlange ervaring, korte lijnen met bouwbedrijven, goede relaties met overheden en een ingespeeld team van partners. Hierdoor bent u verzekerd van een goed en vlot proces. Wij zitten overal kort op. Met maar één belang: uw belang.

“Creëer een toekomstbestendige balans tussen investering en rendement”

Energieneutraal

Nieuwbouw van woningen, herbestemming van kantoorgebouwen, renovatie van wooncomplexen: alles moet bij voorkeur energieneutraal gebeuren. Bij ons begint duurzaam (ver)bouwen bij een ontwerp dat aansluit op de directe omgeving. Vervolgens selecteren wij de ideale bouwmethode, de (hernieuwbare) materialen en energiezuinige installaties. Allemaal binnen uw budget.

Duurzaamheid loont
Zo creëren wij een optimale balans tussen enerzijds de investering, en anderzijds beperkte energielasten, lage exploitatiekosten en lange levensduur. En uiteraard maximale waarde van het object. Gebruikers kunnen hier namelijk heerlijk wonen, werken en leven.

HEEFT U GROND OF VASTGOED TE KOOP?

De Zwaluw Groep is altijd op zoek naar te koop staande bouwgronden, agrarische gronden, woon- of bedrijfsobjecten en andere ontwikkellocaties met potentie voor (her)ontwikkeling van woningbouw. Onze voorkeur gaat uit naar locaties van meer dan 1.000 m2 of een mogelijke projectgrootte van meerdere woningen.

Bent of kent u iemand die zo’n stuk grond of object wil verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De Zwaluw Groep is specialist in herbestemming én in het activeren van gemeenten en provincies. Kansen zien. Precies wat u nodig heeft.

WILT U LONEND EN DUURZAAM (HER)ONTWIKKELEN?

Neem contact op met de Zwaluw Groep.

PROJECTONTWIKKELING VASTGOED

Deel dit