BELEGGEN IN VASTGOED MET ERVAREN BONDGENOOT

Ziet u investeringskansen op de woningmarkt? En heeft u hier wel de financiële ruimte voor maar niet alle kennis? Ontdek dan snel uw mogelijkheden! Stilstaand vermogen is namelijk achteruitgang. Als projectontwikkelaar helpen wij u graag. Wij kunnen ook met u mee-investeren. Dan profiteert u niet alleen van onze expertise op het gebied van bestemmingswijzigingen, bouwplannen en rendementen, maar ook van extra volume. Extra winst dus.

Advies voor kansrijk investeren

Wie investeert in vastgoed, investeert in toekomstige waardeontwikkeling. Als belegger wilt u optimaal rendement. Bij de Zwaluw Groep vindt u waardevolle adviezen om dit te bereiken. Hierbij hanteren wij drie uitgangspunten: zekerheid, rendement en waardebehoud. Met een persoonlijke, professionele, no-nonsense aanpak.

Op deze manier adviseren wij al jarenlang beleggers in aankoopkeuzes en aankoopstrategieën. De markt biedt altijd mogelijkheden, voor iedere investeerder. Als je maar de juiste keuzes maakt. Daarvoor heb je een groot netwerk nodig. Dat is precies een van onze grote krachten. Wist u dat wij ook beleggingen aanbieden binnen onze eigen ontwikkelingen?

“ALTIJD EEN VASTGOEDINVESTRING DIE BIJ U PAST”

De Zwaluw Groep als mede-investeerder

Misschien heeft u uw pijlen gericht op een bepaald vastgoedobject of -project, maar kunt u niet aan het totale investeringsbedrag komen. Dan kunnen we onderzoeken welke mogelijkheden er zijn als we samen investeren. De Zwaluw Groep kan u financieel ondersteunen, bijvoorbeeld door het object aan te kopen en vervolgens aan u te verhuren. Zo kunt u er toch mee doen wat u voor ogen had. Ons turn-key concept kan hierbij een extra voordeel voor u zijn. Hierbij zorgen wij als verhuurder voor het onderhoud en eventuele verbouwing of herontwikkeling. Kant en klare oplevering dus.

Andere mede-investeerder

Vanuit ons brede netwerk is ook een actieve investeringsgroep ontstaan. Als de Zwaluw Groep niet de juiste partner blijkt voor uw beoogde investering, dan is de kans groot dat een partij uit deze investeringsgroep wel de financiële middelen en interesse heeft!

(Ver)bouwconcept voor de toekomst

Natuurlijk kunnen wij u ook enkel voorzien van deskundig advies. Bijvoorbeeld over hoe u een vastgoedinvestering of verbouwing slim aanpakt. Stel, uw bedrijf groeit uit z’n jasje. U wilt doorgroeien naar een groter pand, maar u weet niet hoe u dit rendabel en volgens de regelgeving moet aanpakken. De Zwaluw Groep vindt de oplossing. Bovendien zijn er vaak meer opties dan verhuizen. Verbouw, uitbouw, een andere inrichting of een groter elektriciteitsnetwerk: wij kunnen een bouwconcept maken dat ruimte biedt voor al uw plannen, inclusief toekomstig financieel plaatje. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt. Wij zoeken de beste voor u uit.

Vooraf ingeschat rendement

Maar hoe weet u hoeveel rendement uw potentiële vastgoedbelegging gaat opleveren? Dat hangt af van de locatie, de grootte van het project, het aantal investeerders en het toekomstperspectief. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel een inschatting maken. Het gemiddelde rendement van vastgoedinvesteringen die zijn gedaan op basis van onze adviezen, lag de afgelopen vijf jaar tussen de 7% en 10%. De meeste investeerders tekenen hiervoor!

5 REDENEN OM TE INVESTEREN IN VASTGOED

 • Profiteren van inflatie
  Als de inflatie aantrekt, stijgen de inkomsten uit uw vastgoedinvesteringen mee.

 • Spreiding
  Als u vastgoedvermogen spreidt over meerdere objecten, verlaagt u uw risico’s.

 • Optimaal rendement
  Vastgoedinvesteringen leveren op twee manieren geld op: via de waardestijging van het object en via de huuropbrengsten.

 • Belastingvoordelen
  Vastgoed als belegging is fiscaal aantrekkelijk en kan worden ingezet als aftrekpost.

 • Tastbare investering
  Een pand is een harde activa dat zijn waarde vrijwel altijd behoudt.

Ook over de landsgrenzen

Van een enkel appartement tot een volledig circulaire woonwijk. Zwaluw Groep ontwikkelt vastgoedprojecten in eigen beheer of in opdracht van relaties. Creatief en vooruitstrevend. Toekomstbestendig, met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. En altijd volgens de eisen en wensen van consumenten, corporaties, gemeenten en andere organisaties. Op deze manier investeren wij ook in vastgoedprojecten in het buitenland. Lees er hier meer over, wellicht inspireert het u.

SAMEN INVESTEREN VOOR MAXIMAAL RENDEMENT?

Neem contact op met de Zwaluw Groep.

Deel dit