35 JAAR ERVARING IN DE BOUW- EN VASTGOEDSECTOR

Wie zijn wij?

De Zwaluw Groep is een onafhankelijke adviseur en specialist op het gebied van aankoop en verkoop van vastgoed, projectontwikkeling, investeren in vastgoed en transformatie van vastgoed. Wij zijn geen makelaar, maar kunnen u als onze klant ondersteunen en begeleiden op meerdere gebieden rondom vastgoedinvesteringen, projectontwikkeling en bouwplannen. Door onze jarenlange ervaring in de bouw- en vastgoedsector weten wij van de hoed en de rand, hebben wij een enorm netwerk opgebouwd en spreken wij de taal van de aannemerij, de lokale overheid, de makelaardij en projectontwikkelaars. Uw ideale tussenpersoon voor uw persoonlijke wensen en toekomstplannen. De inzet van de Zwaluw Groep betaalt zichzelf uiteindelijk terug

MEERWAARDE

Binnen ons diverse aanbod van diensten betekenen wij een aanvulling op de aanwezige kennis van de klant en vormen wij samen met onze klanten een sterk verbond. Wij blijven altijd objectief, geven u onderbouwd advies en kunnen u op meerdere gebieden van dienst zijn. Na de aankoopbegeleiding kunnen wij u bijvoorbeeld begeleiden met de bouwplannen. Of wellicht zoekt u een partner om samen te investeren in vastgoed op maat. U kunt zelf kiezen voor welke dienst u ons wilt inschakelen, of dat een combinatie van meerdere diensten juist bij uw plannen past. Alles is bespreekbaar bij de Zwaluw Groep en wij gaan voor de volle 100% voor een passende oplossing voor u. Wij denken mee voor úw toekomst en zetten uw belangen voorop. Kortom, de Zwaluw Groep doet wat hij belooft.

ONNODIGE KOSTEN VOORKOMEN

Wij begrijpen dat u onnodige kosten wilt voorkomen, echter blijkt uit ervaring dat u door het inschakelen van de Zwaluw Groep met de daarbij horende kosten uiteindelijk kosten bespaart op de lange termijn. Denk aan een gedetailleerde onderhoudsprognose die wij voor u kunnen samenstellen waardoor u de waarde van uw vastgoed behoud en niet voor ad hoc onderhoudswerkzaamheden én kosten komt te staan. Of de door ons begeleide onderhandeling met betrekking tot de aankoop van uw toekomstige woning. Wij weten op welke vlakken de besparingen te behalen zijn en kunnen geld besparen voor u, zodat u deze bedragen in andere zaken kunt investeren. De verbouwing bijvoorbeeld. Wij leveren gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig werk, werken samen met de juiste specialisten, controleren alle werkzaamheden voordat deze aan u worden getoond en zorgen voor een soepel en stressvrij project. Een samenwerking die menig mens goed kan gebruiken naast de dagelijkse drukte, verplichtingen en bezigheden.

DE ZWALUW GROEP SPREEKT UW TAAL

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

De Zwaluw Groep gelooft in persoonlijk contact. U heeft te allen tijde dan ook één vast contactpersoon tijdens uw traject met ons. Wij schetsen graag een realistisch beeld van uw mogelijkheden.

Deel dit