VASTGOED TRANSFORMEREN TOT EEN SUCCES

Steeds vaker krijgen bestaande panden een nieuwe, waardevolle bestemming. Zo worden veel kantoorpanden omgebouwd tot woonruimten. Beschikt u ook over een gebouw met potentie voor een winstgevende transformatie? Of een woning waarin ruimte is voor meerdere appartementen? Zwaluw Groep helpt u graag kansen pakken en valkuilen vermijden!

Van kantoorpanden en schoolgebouwen tot fabrieken: duizenden utiliteitsgebouwen staan leeg. De meesten worden nooit meer gebruikt waarvoor ze ooit waren bedoeld. Zonde! Het pand takelt af en de directe omgeving gaat erop achteruit. En dat terwijl er een schreeuwend woningtekort is. Daarom worden nu ook steeds meer woningen verbouwd tot meerdere appartementen.

Steeds grotere kansen

De woningmarkt is overspannen. Voor elke woning zijn tientallen gegadigden. Vooral de vraag naar kleinere woonruimten is enorm. Starters, alleenstaanden, ouderen: ze staan allemaal in de rij om te huren of te kopen. Woningen in de bestaande stad zijn het populairst, ook onder mensen met werk aan huis.

“Vergoot uw kansen en dek risico’s af”

Steeds gunstiger voorwaarden

De overheden zijn zich bewust van de urgentie van meer woningen. Op lokaal niveau zijn gemeenten vaker bereid om mee te werken aan de wijziging van een bestemmingsplan. Op landelijk niveau wordt wet- en regelgeving voor vastgoedtransformaties versoepeld. Zo worden de voorwaarden voor succes steeds idealer.

Zo neemt u de juiste beslissingen

Aan het transformeren van vastgoed kleven echter altijd risico’s, zowel bouw- als regeltechnisch. Als onafhankelijke specialist ondersteunt Zwaluw Groep u graag, van eerste oriëntatie op uw kansen tot laatste juridische puzzelstukje. Ook brengen wij de verbouwkosten, het rendement en de restwaarde van uw pand in kaart. Zwaluw Groep bekijkt alles objectief en puur zakelijk. Zo neemt u de juiste, gefundeerde beslissingen.

MAAK VAN UW VASTGOEDTRANSFORMATIE EEN SUCCES

Neem contact op met de Zwaluw Groep.

Deel dit