Dit project hebben wij van A tot Z op ons genomen. Onderzoeken locaties, ondersteuning aankoop, ontwerpen nieuwe pand, regelen vergunningen, bouwbegeleiding en uiteindelijke oplevering.

OPDRACHTGEVER

ARCHITECT

Zwaluw Groep

Dit project is vanuit ons netwerk op ons pad gekomen. Ons contactpersoon was bekend met onze expertise op het vlak van vastgoed- en projectontwikkeling en heeft ons daarom benaderd in verband met uitbreiding van de bedrijfsruimte. Wij hebben twee mogelijkheden aangehouden; verhuizen naar een ander, groter pand of het bestaande pand dat het bedrijf destijds huurde uitbreiden. Na onderzoek te hebben gedaan, bleek de laatste mogelijkheid de meest rendabele optie te zijn. Mits het bedrijf ook de eigenaar zou worden van het pand. Wij hebben de klant ondersteund met de aankoop, het ontwerp, bouw en verbouw van het pand en onze diensten met betrekking tot vastgoed op maat. Alles is gerealiseerd naar de wensen en behoeften van de klant. Nu verhuurt de klant zelf een deel van het vastgoedobject, waardoor er ook op een andere manier inkomsten binnenkomen. Dit is voor de opdrachtgever een gunstige uitkomst.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

De rol van de Zwaluw Groep

Voor dit project hebben wij de realisatie van A tot Z op ons genomen. Het bezoeken en onderzoeken van locaties, ondersteuning bij de aankoop, het ontwerpen van het nieuwe pand, het regelen van vergunningen, bouwbegeleiding en uiteindelijke oplevering behoorde voor dit project tot onze werkzaamheden. Een vastgoedproject om trots op te zijn.

Bijzonderheden

Het meest bijzondere aan dit vastgoedproject is, dat de Zwaluw Groep de enige partij is geweest die aan alle aspecten heeft meegewerkt. Om samen met de klant een nieuw pand te ontwerpen, mee te denken over de mogelijkheden en deze werkelijkheid te zien worden is uniek.

Zwaluw Groep

Voor uw volgende project?