Naast vastgoedproject in Nederland heeft de Zwaluw Groep ook investeringen in het buitenland. Na de primeurs op Tenerife en Gambia, twee bestemmingen die razend populair zijn bij Nederlanders, is een project in Frankrijk opgeleverd en is er gestart in, wederom, Spanje.

OPDRACHTGEVER

Mas Boronat

ARCHITECT

Zwaluw Groep International B.V.

Mas Boronat is een bestaand resort. Van oorsprong is het een 17de eeuwse Catalaanse boerenlandhuis in Salamó, Tarragona. Het resort is omgeven door wijngaarden en bergen. Het landgoed van 300 hectare is slechts 12 kilometer gelegen van de stranden van de Costa Dorada.

Rondom het resort is reeds infrastructuur aanwezig voor de uitbreiding van het aantal accommodaties met 40 appartementen en 30 villa’s. De uitbreiding gebeurt in de bestaande stijl van het resort.

De rol van de Zwaluw Groep

Mede door de eerder opgedane kennis en ervaring van projectontwikkeling van vastgoed in Spanje zijn wij benadert om dit project te begeleiden. Naast de vergunningen en Spaanse wetgeving kent dit project andere gecompliceerde factoren: een rotsachtige omgeving en bouwen op/in een berg.

Bijzonderheden

Bouw villa’s volgens een berg opwaarts (up-the-mountain) concept en een berg afwaarts (down-the-mountain) concept.

Zwaluw Groep

Samen investeren voor maximaal rendement?