Dit is een vastgoedproject waarbij de Zwaluw Groep al snel resultaat zag. Het betreft een pand waar voorheen supermarktketen ALDI was gevestigd, op een uiterst gunstige locatie voor commerciële doeleinden.

OPDRACHTGEVER

Zwaluw Groep

ARCHITECT

Zwaluw Groep

Dit is een vastgoedproject waarbij de Zwaluw Groep al snel resultaat zag. Het betreft een pand waar voorheen supermarktketen ALDI was gevestigd, op een uiterst gunstige locatie voor commerciële doeleinden. Na ons verdiept te hebben in de mogelijkheden, hebben wij ervoor gekozen om dit pand te kopen en verbouwen om het pand een nieuwe invulling te geven. De eerste 2 nieuwe huurders voor de komende vijf jaar waren al snel bekend; Fietsenwinkel.nl aan de voorkant en een pizzeria aan de achterzijde van het gebouw. Daarnaast zal er bovenop het gebouw nog herontwikkeling plaatsvinden door het bouwen van 8 nieuwe appartementen met het doel tot verkoop.

De rol van de Zwaluw Groep

Wij zijn de zoektocht naar een nieuwe vastgoedinvestering gestart en hebben een onderzoek ingezet voorafgaand aan de aankoop. Daarna zijn alle verdere contacten en contracten gevorderd en konden wij starten met verbouwen. Initiatief tonen en doorpakken. Daarnaast zijn wij op dit moment nog bezig met de herontwikkeling van de appartementen in samenwerking met de gemeente.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Bijzonderheden

Het was een uitdaging om een nieuwe, passende invulling aan een in de regio bekend pand te geven door de juiste potentiële huurders te benaderen en dit te laten slagen. Zowel wij als de huurders zijn tevreden met de ontwikkelingen en de toekomstige plannen.

Zwaluw Groep

Samen investeren voor maximaal rendement?