Naast vastgoedproject in Nederland heeft de Zwaluw Groep onlangs ook een uitstap gemaakt naar investeringen in het buitenland. Naast de primeurs op Tenerife en Gambia, twee bestemmingen die razend populair zijn bij Nederlanders, is een project in Frankrijk opgeleverd en is er gestart in, wederom, Spanje.

OPDRACHTGEVER

Zwaluw Groep International

ARCHITECT

Zwaluw Groep

Tenerife, een bestemming waar men het gehele jaar door prima kan vertoeven door het geweldige klimaat. Het ligt op slechts 4,5 uur vliegen en is al jaren ontzettend populair bij Nederlanders. Nederlanders staan zelfs in de top 10 van buitenlanders die huizen kopen in Spanje. Vandaar ook onze interesse in dit project.

Het betreft 10 luxe appartementen met zeezicht in de gezellige badplaats Tijoco Bajo. Momenteel zijn wij nog bezig met het zoeken naar potentiële kopers. Het doel van deze investering is namelijk het verbouwen en daarna verkopen van de appartementen in plaats van verhuren, wat ook veel op de Canarische eilanden gebeurt. De papieren zijn inmiddels in orde en de tekeningen zijn gereed. De inschatting is dat wij dit project dit jaar succesvol kunnen afronden.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Zwaluw Groep

Samen investeren voor maximaal rendement?