Geïnspireerd door de oorsprong van het voormalige café hebben wij dit vastgoed getransformeerd naar de authentieke vissershuisjes in Zandvoort van weleer./p>

OPDRACHTGEVER

Zwaluw Groep

ARCHITECT

Zwaluw Groep

U heeft ze vast wel eens gezien. De typische vissershuisjes in en rondom de pittoreske badplaatsen in Noord-Holland. Dat was onze inspiratie voor dit vastgoedproject. Een oud café dat bij ons in het vizier kwam, is vroeger ontstaan vanuit twee Noord-Hollandse vissershuisjes. Nu het café te koop stond, is het plan bij de Zwaluw Groep gevormd om het weer terug te transformeren naar de authentieke vissershuisjes. Wij hebben het café aangekocht en de verbouwing gerealiseerd. Na de aankoop en verbouwing naar originele staat zijn de twee woningen weer verkocht. De kopers konden de woningen direct betrekken, deze zijn kant en klaar door ons opgeleverd. Van de vloeren tot aan het dak, alles is nieuw.

De rol van de Zwaluw Groep

Het zoeken naar een nieuwe vastgoedinvestering, onderhandelingen en het aanvragen van vergunningen waren onze voornaamste taken rondom dit project.

Bijzonderheden

Het transformeren van de panden naar originele staat en de combinatie tussen authenticiteit wat betreft de bouwstijl en moderniteit wat betreft nieuwe technieken, materialen en werkstijl samen te zien komen.

In lijn met deze Middeleeuwse legende staat in Bogny-sur-Meuse een ander kasteel: Chateau RM. Voorheen werden hier gasten en/of directeuren van de grotere metaalindustriële bedrijven ondergebracht. Maar in 2018 is dit chateau verbouwd tot een luxueuze accommodatie met vijf suites.

Zwaluw Groep

Maak van uw vastgoedtransformatie een succes.